måndag 19 september 2011

Jaha, då var det måndag igen då

Jag är lite som katten Gustaf. Måndagar och jag går inte ihop. Dagen har spenderats med feber, en nästan konstant törst som biverkning och ilska mot körkortsteorin. Programmet jag har är jättepedagogiskt, verkligen. Synd bara att programmet har fel. Rösten förklarade lugnt och sansat hur man gör när man startar bilen, vilken ordning gas, växel och allt annat kommer i. Sen, sätt bilderna i rätt ordning. Jag hade noga antecknat och gjorde som rösten tidigare sagt. Om det gick? Icke. Gick tillbaka för att se om jag missat något och fram till bilderna igen. Tredje gången var jag inte lite förbannad och sa några väl valda ord till programmets uppenbara brister.

Och planer smids, på tal om något helt annat. Jag kan inte berätta mer än så just nu, även om jag verkligen vill, så är det hemligt lite till. Men jag hoppas verkligen att kunna berätta allt för er snart.

Jo förresten, du kära handläggare på Transportstyrelsen, sluta använda min ansökan som kaffekoppsunderlägg, jag vill mer än gärna ut på vägarna och köra nu.

2 kommentarer:

oskar sa...

Med tanke på att du inte ens lyckats starta bilen i datorn.. så är det kanske säkrast för oss alla om du åtminstone kör på ett muromgärdat område, åtminstone till en början!
:D

Fisken sa...

Hmmm...kan du inte lova att bara övningsköra i och runt Växjö?