fredag 23 september 2011

Kanske ska korka upp champagnen ikväll?

Idag är det tre månader sen jag träffade K. Kan ni tänka er? Tre månader. Ena delen av mig säger va, b a r a tre månader? Andra delen är mer oh shit, inte längre? Känns ju som förra veckan!

Tänk om jag inte hade gått på den där midsommarfesten? Eftersom jag skulle jobba dagen efter ville jag inte gå på den festen eftersom jag vet hur sent och blött det tenderar att bli. Men jag gick och tänkte att jag stannar bara en liten stund. Och där satt han, i soffan, skrattade och jag kände att honom ska jag ha. Första orden han sa till mig skrämde livet ur mig och jag undrade vad fan han var för galning. Sen började han hångla med min kompis. Ändå blev det vi, jag och K, som satt uppe hela natten och pratade och han som helt plötsligt överraskade mig med en nervös kyss. Efter att min kompis däckat. Något vi skrattar åt idag.

Tre månader med mannen som får mig att känna som om jag vore världens bästa människa. Som jag kan prata om allt med. Han som kan tycka att jag är ofattbar vacker när jag är osminkad, håret står åt alla kanter och jag har säckiga mjukiskläder på mig.

Jag älskar att se på honom när han pusslar eller skriker framför en fotbollsmatch. Det bästa jag vet är att få en puss på pannan och se hans exalterade ansikte när han vill berätta något. Eller se honom hoppa upp och ner som en treåring när han är kissig men ska bara... Han är den som lugnar ner mig när jag befinner mig lite överallt. När jag är grinig av hunger och vill gråta säger han lugnt åt mig att ta en banan och bryr sig inte om mitt fräsande. Utan vidare låter han mig ta plats i hans hem, låter mig vara en naturlig del i hans liv och ser det som en självklarhet att jag är en del av hans familj.

Är du nöjd nu Greken?

7 kommentarer:

ullebengtsson sa...

Vilken fin bild. Jag vet inte om greken är nöjd, men jag är det.

Maria - En hobbyflata med Xenakomplex sa...

En bild på en skylt! Varför kan inte jag se? Humpf!!!

Anna sa...

Åhh, fantastiskt!:D

Greken sa...

ÅÅÅÅÅ vad nöjd jag är! Fick tårar i ögonen. Gud vad fint min lilla sten. Du förtjänar verkligen att få ha en man som gör allt för dig och som påminner dig om hur underbar du är när du själv glömmer bort det ^^ <3 SÅ FINT! PUSS

Hypofysen sa...

Jag är så glad för dig!

Petra sa...

Ulle - Tack, den bilden togs när vi träffades =)

Maria - Verkade vara något konstigt med blogger men tror det är fixat nu.

Anna - Tack :D

Greken - Men vad söt du är gumman, tack! Jag hoppas du får träffa honom när vi är uppe i sthlm.

H - Gulle dig!

De kallar mig Skrållan sa...

Fina ni är!