fredag 2 april 2010

Något är ruttet i den Petranska staten

Nere i Småland och känner mig som en rosaklädd köttbulle. Skämtar inte, mamma har tryckt i mig mat sen jag kom ner. Och om man bara har ätit en banan och ett glas blåbärssoppa till frukost tar man tacksamt emot all mat. Speciellt när det vankas smörstekta kantareller.

Gos med Snuffse har det givetvis blivit. Bara jag tittar på honom så vill jag rusa iväg till närmsta kennell och köpa mig en hund. Men tills tid finns får jag hålla till godo med den lilla snorhunden.

Förresten, brukar det hända konstiga saker när ni sover? Inatt har varit en riktig mardrömsnatt för mig. Jag somnade, men var ändå lite medveten och fick plötsligt panik för jag kunde inte röra mig. Ögonen ville inte öppnas och resten av kroppen lydde inte. Låg och skrek i huvudet att jag måste vakna. Det hände ett par gånger, kändes himla läskigt.

När jag väl somnat efter den mardrömmen fick jag kramp i benet. Låg och skrek som en stucken gris innan jag kopplade vad fan det var. Att sträcka ut benet och försöka röra det fanns inte i mitt huvud. Jag hade så jävla ont att jag kallsvettades och trodde att benet skulle explodera. Stackars grannar...

En annan skum grej är att jag upptäckte att jag hade ett sms i min utkast-korg i morse. Vilket jag aldrig har. "Nu är hon och cyklar åt helvete" stod det. Igår fanns det smset inte där. Och jag har verkligen funderat på det här. Det finns ingen som jag kan tänka mig att jag skulle skriva ett sådant sms till.

Vad fan hände inatt egentligen?

Brukar ni vara med om saker ni inte riktigt kan förklara hur det hände?

6 kommentarer:

H sa...

Nja, fullt så konstiga saker brukar inte hända. Fast ibland drömmer jag om myror o spindlar o sen när jag vaknar fattar jag inte att det var en dröm o tvingar sambon att leta efter dom. Ganska vanligt är att jag vaknar av att jag biter mig i tungan eller kinden o i veckan vaknade jag av att jag satte i halsen o trodde att jag skulle dö av kvävning. Men annars brukar det vara rätt lugnt...jämfört med vissa...;)

Jo tjena sa...

Usch, läskigt att drömma om spindlar och andra insekter! Läskigt det där med kväningen också... Haha påstår du att jag är onormal i min sömn? ;)

Josefine sa...

nej. jag sover så tungt när det är den här tiden på året. tror inte ens att jag rör mig i sömnen längre. minns inga drömmar heller. tråkigt!

Jo tjena sa...

Miss Muffin - Lyllos dig säger jag bara!

anna sa...

Det verkar hända en hel del övernaturliga grejer i Småland;P

Jo tjena sa...

Anna - Haha ja, något skumt var det :P