måndag 26 april 2010

Den vilda jakten på chokladen

Det har kommit en ny choklad från Marabou med passionsfrukt. Påstår reklamen. Personligen tvivlar jag. Den finns ju inte någonstans! Jag har varit i ett par Coopaffärer, 7Eleven, Pressbyrårer och Hemköp utan att hitta den.

Jag har hört ett rykte om att det finns på PrisXtra en timmes resväg bort. Men är chokladen värd besväret? Jag vill inte åka så långt bara för att bli besviken.

10 kommentarer:

Huskatt sa...

Nja...det är det inte värt. Nu har jag personligen dille på nötter så kanske vi inte har samma smak här, men jag tyckte inte det var nått vidare. Gillar inte den med kex i heller iofs...

Fisken sa...

Finns inte prisxtra i Sumpan längre? Bara vid norrtull?
VADÅ en timme förresten? Bor du i Enköping eller?

Jo tjena sa...

Fisken - Vet inte om någon annan PrisXtra har den, finns en här i Flempan och där har dom inte den chokladen. Enda är i Rotebro som jag har fått nys om. Får ge mig ut på en liten turné.

Therese sa...

Åh ja! Den har kommit in i mitt lokala Coop nu och den är jättegod!

Josefine sa...

det måste ju vara så att passionsfrukt och choklad är en gudomlig kombination. gjorde gino för nån vecka sen och hällde massvis med passionsfrukt över efter att det varit i ugnen - dog lycklig av smakexplosionen.

PrisXtra sa...

Hej! Den finns i våra butiker men det är en limited edition så det finns risk för slutförsäljning.

På Norra Station finns det just nu gott om den - 16,90 kr för 180 g.

Jo tjena sa...

Therese - Kan du inte köpa en åt mig ifall jag inte får tag på någon? Jag känner att jag kommer dö olycklig om jag inte får vantarna på en sådan.

Miss Muffin - Åh herregud, det vattnas i munnen på mig nu!

PrisXtra - And I do think I love you...

H sa...

Jag har den hemma... Fortfarande några bitar kvar. Den var rätt god men inte en sån choklad som gör att man vill äta massor. Passionsfrukt /chili har jag för mig att det var. Intressant men skulle hellre provat den i mörk choklad för passionsfrukten gör den ganska söt. Har du provat Marabou Premium Passion? Den var jättegod men nästan omöjlig att få tag i. Fick till slut tag i den 4.5 mil bort... ;)

xixa sa...

Ah, tittade på en sån på Ica Mariehem här i Umeå Petra. Bara att komma förbi ;)

Jo tjena sa...

H - Jag håller verkligen med! Brukar sällan ha några problem att äta mycket av Marabou men den här räckte efter några bitar. För stunden iaf. Hade nog gillat mer om det var mörk. Chilin kände jag inte alls. Nej, det har jag inte gjort, har inte fått tag på den. Haha ja, vad gör man inte för lite choklad? ;)

Xixa - Åh, sakna dig!