tisdag 27 april 2010

Baby, I'm on fire!

Var ute och skolinformerade idag för första gången på minst en månad. Som jag saknat det! Kände mig verkligen i mitt esse där jag stod och föreläste. Jag tror att jag behövde det här, göra något som jag vet att jag är jävligt duktig på.

Jag lyckades även komma över Marabous nya choklad till min stora lycka. Luktade himmelskt! Kändes dock lite sötsliskig med tanke på hur ljus chokladen i sig är. Chilin kände jag inte ens av, lite synd faktiskt. Den får 3 utav 5 i betyg.

Något annat jag är överlycklig över att jag har hittat tvålar på Lush som överkänsliga jag faktiskt tål. Köpte en med peelingtvål med fikon, en med nötter och en med citrus. Den med citrus får bli handtvål, annars kommer jag klia sönder mig. Invigde fikontvålen idag och jag är frälst! Löddrig, återfuktande och små korn av fikon som scrubbar mig len. Har stora förhoppningar för nöttvålen. Tro mig, för någon som har reagerat på duschcrémer från Apoteket, avsedda för allergiker, är detta helt jävla underbart. Det är nästan så jag blir troende.

3 kommentarer:

emilystrange sa...

Hahaa! Grattis till tvålarna då får jag väl säga ;)

Huskatt sa...

Kalas att hitta nått som funkar!

Jo tjena sa...

Emilystrange - Tackar ;)

Huskat - Ja, äntligen, är överlycklig =)