måndag 31 augusti 2009

Jag är lite besviken faktiskt

Jag hade ju tid med en personlig tränare innan idag och jag var så himla taggad! Jag såg framför mig hur jag skulle göra armhävningar på golvet, nästan gråtandes med tränaren skrikandes över mig. "ÄR DU EN MAN ELLER EN MUS?! TA I, FYRA ARMHÄVNINGAR TILL!" Ja, allt detta såg jag framför mig, en lipandes Petra som gjorde armhävning efter armhävning. Jo tjena, jag har knappt klarat att göra en armhävning i hela mitt liv. Men jag ville ha det där, en skrikandes PT a la amerikansk officer på ett träningsläger för Navy Seals.

Man kan säga att jag fick det mesta förutom scenariot jag ville ha. Vi hade en pratstund. En fukking jävla pratstund utan svett och tårar. Han frågade mest vad jag ville ha ut utav min träning och om jag har några sjukdomar som kan ställa till det för mig. Sen bokade vi in ett pass på fredag så att jag får känna på det hela lite.

Nåja, jag fick mig iaf ett träningspass ihop med F. Just nu känner jag mig lite mörbultad men jag är ändå ett steg närmare min dröm. Att klå R i armbrytning.

5 kommentarer:

fisken sa...

Ha, ha, ha!
Underbart! Du får gå på riktig sån där combatträning.

Mamma Melissa -ung änglamamma och gravid sa...

Ha ha... sade du allt det här till honom då? jag hoppas att du gjorde det, typ: "Jag vill att du skriker åt mig Say my name bitch medan du ber mig göra tio armhävningar till"... undrar vad han hade haft för min... ;.))

Anna sa...

Men nej, vilken besvikelse!
Hoppas träningen tar sej, så du får kämpa med en skrikande coach til slut;P

Jo tjena sa...

Anna - Han lovade att han kommer skrika på mig längre fram :P

Anna sa...

Skönt!=P