fredag 21 augusti 2009

Ibland är jag lika mogen som en treåring

En förre detta lekkamrat ringde idag och tyckte att det var väldigt längesen jag hörde av mig. Personen tyckte att det var väldigt tråkigt och undrade om vi inte skulle ta och ses ikväll, dricka lite vin och rumla runt. "Nej, jag har träffat någon" svarade jag. "Jaha, en kille eller tjej?" kontrade personen lite surt. "Tja, hurså?" löd mitt svar. Sen började det. Människan andra sidan telefonluren skulle prompt veta vilket kön jag är tillsammans med. Det slutade med att jag blev trött, sa "men herregud, ge dig" och tryckte av samtalet.

Dessutom är det inte första gången någon bara måste få veta om jag har en pojk- eller flickvän. Ibland har jag inga problem med att svara på det men ibland blir jag så jävla trött. Då sätter jag mig på tvären totalt och vägrar säga det. Varför är det så intressant att veta, egentligen? Vad ska man göra med den informationen? Är det min sexualitet som gör människor osäkra på vilket fack jag ska placeras i och dom får panik om jag inte kan placeras in i ett specifikt fack?

Personligen kan jag tycka att andra frågor är mer intressanta att ställa än att förhöra mig om vilket kön någons partner anser sig ha.

Dessutom, hur jävla desperat är man inte om man ringer en kk man inte har träffat på en sisådär åtta- nio månader?

4 kommentarer:

Nykteristfinnen sa...

var det han b**** k***** (vågar man säga kodnamnet här :P)? du vet nog vem jag menar...

Fisken sa...

Sv: Gräsänkling SWEET!!! Med risk att få en genussnyting...heter det inte gräsänka?

och ja. Folk kan gott skita i om du är ihop med en kille eller tjej

Jo tjena sa...

Nykteristfinnen - Nej det är det inte. Tror inte att jag har berättat om den personen.

Fisken: Sv: Läs om läs rätt ;)

fisken sa...

Fan... *rodnar*