fredag 11 maj 2012

Jag visste att jag missat något viktigt

Jag har funderat ett par veckor på vad det är jag missar, vad det är för saker som krockar, utan att ha kommit på det. Ni vet, man har det malandes i bakhuvudet utan att komma på något även om man vet att det är viktigt.

Förrän i natt. Jag satte mig upp i sängen och började svära. Bröllopet krockar för fan med Stockholm Pride! Givetvis, givetvis, väljer vi helgen Pride firar 15 år och jag 5 år med Pride.

Nåja, jag får helt enkelt skippa paraden det här året och satsa mer på själva veckan. Hade tänkt vara drag queen i paraden men hey, det hindrar ju inte mig från att draga resten av veckans fester!

Det blir nog bra.

4 kommentarer:

Ms Spider sa...

Jag funderade över det när du sa att det var bröllop på gång, hur du skulle göra med pride, men jag sa inte något för jag antog att du helt enkelt bestämt dig för att inte vara med i år. OCh det var jag, som inte ens känner dig annat än genom bloggen, och inte ens det speciellt länge...
Ann-Katrin

Petra sa...

Jag mitt klantarsel hade förträngt att dom flyttat fram Pride en vecka, ska dock erkänna att jag på fullaste allvar funderat på att föreslå att vi ska gifta oss i paraden. Men men, paraden går nästa år också och får jag semester drar jag dit under veckan =)

(Och är du en bra människokännare eller är jag helt enkelt så pass genomskinlig?)

Anonym sa...

Det finns ju näringsidkare som ej fått betalt sen Pride 2011 och jag tycker man skall reglera ekonomin innan man startar en ny festival. Det är etiskt.
Har man minus i kassan så betalar man sina skulder innan man investerar i nytt.

Petra sa...

Anonym- Och du tar upp det här med mig för att...?