måndag 21 maj 2012

Andarnas hus?

Jag har börjat avsky att vara ensam hemma. På riktigt. Jag drar mig för att gå hem från jobbet när jag vet att sambon inte är hemma. Varför? Senaste tiden har det börjat hända en hel del oförklarliga saker i vår lägenhet.

Jag är en sådan människa som tror på att det finns övernaturliga saker, mycket har logiska förklaringar bakom sig men inte allt.

Till exempel tidigare idag, sambon gav sig iväg till träningen jag lallade runt här hemma. Jag går in en sväng i badrummet, kommer ut i köket och får se varenda kökslucka stå öppen. Alla var stängda en minut tidigare. Och inga fönster eller balkongdörr öppna som kunde orsaka någon stark vindpust. Jag stänger alla luckor och går in i badrummet igen. Där får jag se hur duschdraperiet är fördraget, igen. Jag har gått och dragit undan samma draperi ett par gånger innan idag och tidigare i veckan. Och nej, vi har ingen ventilation i badrummet som kan orsaka något. Jag går ut igen för att den här gången se hur kökslådorna står öppna, enbart lådorna den här gången.

Mycket som har hänt har jag förklarat bort med en logisk förklaring. Men vissa saker går bara inte. Jag gillar inte det här hörrni. Men på onsdag kommer ett medium, då blir det förhoppningsvis ett slut på allt det här.

5 kommentarer:

ullebengtsson sa...

Fy fanken, jag skulle få spel.

Maria sa...

Obehagligt värre.. Väldigt aktiva andar verkar det ju vara fråga om..

Håll mig uppd. Jag är nyfiken på hur det går!!

Kram

Anonym sa...

Varför skulle andar vara något negativt? Förutsätt att det är goda andar. Prata med dem, de håller dig sällskap.

Gaymasen sa...

Men oj så läskigt, samtidigt spännande! Tror också stenhårt på sånt. Spännande vad mediumet säger sen! Du måste skriva sen vad hen sa. :P

Petra sa...

Ulle - Jag avskyr det här.

Maria - Ja, det har blivit väldigt aktivt här. Konstigt nog mest bara när jag är hemma. sambon har märkt av lite men inte alls så som jag.

Anonym - När man får känslan av att det är någon/något som vill ha bort mig (det är inte första gången jag är med om aktiviteter), då är det negativt.

Gaymasen - Just nu är det mest läskigt haha! Kommer uppdatera efter att mediumet varit här!