måndag 14 maj 2012

Det här med att gifta sig...

...Eller humor på hög nivå.

Jag har blivit medlem på Bröllopstorget, brudparens motsvarighet till Familjeliv.se. Fast, ibland känns det mer som en sandlåda för vuxna. Herregud säger jag bara! Om folk tycker att jag har bridezilladrag är det ingenting, INGENTING, mot många på Bröllopstorget.

En del blir, på riktigt, hysteriska, för att alla inte lägger ner hundratusentals kronor på bröllop med tillhörande fest. Andra blir hysteriska för att människor faktiskt lägger ner stora summor på bröllopsdagen. En del blir hysteriska för precis allting. Jag känner mig lugn som en filbunke i jämförelse när jag läser igenom en del forumtrådar. Mitt listskrivande ligger i lä kan vi säga.

Jag har så jäkla roligt så det är inte sant! Nästan så att the Big bang Theory kan slänga sig i väggen.

2 kommentarer:

Ellet sa...

Älskar diskussionerna där någon bekant bestämt sig för att endast ha med familjen på bröllopet, och en person på forumet blir asförnärmad och ba "Då får hon INTE komma på MITT bröllop heller!" fast dom bjuder 80 pers. Haha. Var nära att jag gjorde ett konto bara för att ge mig in i diskussionen en gång, men jag ångrade mig i sista sekund :D

Malin sa...

Helt otroligt hur vissa kan verka anse att hela livet kretsar till hur mycket man lägger ut på ett bröllop samt vilka som ska få inbjudan. Är det liksom kärleken som ska firas eller ska det utåt sett vara det "bästa bröllopet ever"?.. Det är frågan.