fredag 25 maj 2012

Lugnet efter stormen?

Okej, nu har jag landat lite efter gårdagen. Igår var ett medium här för att kolla vad/vem det är som busar här i lägenheten. Det var...en upplevelse utöver det vanliga kan man säga. Jag var mentalt slut efteråt. Tre stycken fick hon kontakt med.

Även om jag tror är jag även en skeptiker men hon berättade detaljer som hon omöjligen kunde veta. Bland annat bekräftade hon det jag vetat länge, att jag har en kvinna med mig som ser efter mig, speciellt när jag är trött och stressad. Men, det är inte hon som busar här hemma. Tydligen är det en man som fanns i lägenheten innan vi flyttade in. Mediet påpekade flera gånger att allt med luckorna, duschdraperiet och så vidare är bara ett sätt att få uppmärksamhet. Det är inget som vill oss illa, snarare tvärtom. Det är bara rena rama buseriet. Hon gick runt i lägenheten, pekade på vissa ställen och gjorde olika ljud. Likadana ljud vi hört från just det stället. Den tredje hon fick kontakt med vill jag inte berätta om med respekt för min familj.

Om det var läskigt? Som tusan. Samtidigt känns det skönt att få bekräftelse på att det är inte jag som är galen, det händer verkligen saker här hemma. Nu hoppas jag att det ska bli lite lugnare. Jag är liksom trött på att stänga köksskåpen hela tiden.

4 kommentarer:

miss universum sa...

Men hjälp! Låter så galet obehagligt det där. Och även om jag också är skeptiker så kan jag tänka mig att det kanske lugnade en aning att ha mediet på besök?

Sjungandemamman sa...

Ooooo nu får jag rysningar!

Greken sa...

Sjukt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Läskigt ju!

Gaymasen sa...

Men oj så spännande!

Jag är en believer. Jag tror, samtidigt som jag tycker det är lite småläskigt och inte vill se så tror jag på det.

Och härligt med giftermål förresten! :))