måndag 21 maj 2012

Pinsamma saker

Efter att ha orsakat en buckla på bilen förra veckan trodde jag inte sambon skulle låta mig sitta bakom ratten igen. Helt plötsligt var han väldigt mån om att jag skulle hitta en körskola att börja på, snarast.

I lördags fick jag ändå äran att köra ut till en grillfest. Med bilen full utav kollegor till mig. Jag började fundera på om jag skulle ringa till chefen och förbereda honom på att det kanske inte kommer så många på måndag. Men det gick strålande! Jag lyckades backa utan problem, starta i backe, köra i x antal rondeller samt parkera utan problem! Fattar ni hur stolt jag var när kollegorna på darriga, men oskadda, ben kröp ut ur bilen?

Söndagen kom och det innebar grillning och vovvemys hos mina föräldrar. Det innebar även bilkörning med mig bakom ratten. Gick riktigt bra då också, ska bara bli lite modigare och inte stå vid stoppskylten för att det kommer en bil en kilometer bort.

Men, på vägen hem inträffade det pinsamma. Dannys schlagerdänga "Amazing" spelades på radio. Jag sjöng med. Vartenda ord. Trummade takten mot ratten. Alltså, herregud. Jag kunde verkligen hela texten. Utantill. Otroligt pinsamt!

Jag var tvungen att sätta mig och lösa korsord det första jag gjorde när vi kom hem. Allt för att bygga på mina pensionärspoäng igen.

3 kommentarer:

Maria sa...

Heter den inte Amazing?
Ehum... ;p

/Maria

Petra sa...

My bad! Det är därför man inte ska blogga när man är trött.

Sjungandemamman sa...

Haha ja Gud va pinsamt! :)