måndag 9 augusti 2010

Stora nedräkningen har börjat

Fem dagar kvar till semester. Fem dagar kvar till min första ordentliga semester någonsin. (Till dig politiker som anser att vi högskolestudenter har för långa sommarlov - screw you!)

Bröllopspaniken börjar närma sig med stora steg. Vad fan ska jag ha på mig?! Får helt enkelt släpa med mig någon utav mina fina systrar på shoppingtur. Jag vill vara fin när älskade Fröken J gifter sig och just nu känns precis allt i garderoben bara fel. Känner jag mig själv kommer jag stresshoppa dagen innan bröllopet och ha panik över precis allt.

6 kommentarer:

Hypofysen sa...

Det är det värsta med bröllop -kläderna. Jag önskar dig lycka till :)

Jo tjena sa...

Hypofysen - Gud ja...på inbjudan står det att vi ska ha på oss kläder vi känner oss bekväma i, vilket inte alls ger mig panik. Vill ju inte vara överklädd men inte under heller. Vad är medelvägen i sådan dresscode? Vad skulle Ribbing säga?

EmilyStrange sa...

håller med! vi har ju för fan ingen semester alls. i princip.. stört!

Hypofysen sa...

Tänker så det knakar men det är tomt.. Lite finare klänning/ tunika med leggings o klackar? Det första bröllopet jag skulle på var innan tunikans intåg o det var ett helvete. Det andra var jag tärna med bestämd klädsel. Nu blir det nog inga på bra länge o på nåt sätt är det skönt..

Fröken J sa...

haha har du bröllopspanik? vad borde då jag ha?

men skrev du inte att outfiten var fixad för ganska längesedan? du vet det där inlägget med jätteporträttet?

älskar dig! puss

Jo tjena sa...

Emily - Nej, inte så långa som den politikern påstod. Det här är första året som jag tar mer än en vecka sen jag började plugga.

Hypofysen - Ja, har tänkt någon längre tunika men jag ska hitta en som jag gillar också. Men något ska jag väl få fram.

Fröken J - Haha ja, det har jag! Speciellt över att du ska gifta dig, haha kommer bara ihåg när vi var vilda singlar och raggade på Oslagbar.

Jo, trodde jag hade fixat outfiten men kände mig inte nöjd.

Älskar dig också!