torsdag 19 augusti 2010

Dagens humör

Jag har insett en sak som jag hatar. Att handla efter jobbet, när det är rusning i affären.

Fy fan vad jag har gått och hatat människor idag! Jag hatade ungen som bara satt och skrek, hatade föräldern ännu mer som bara mesade runt. Kärringen som blockerade mjölkdisken med sin vagn och jävla mähä till karl ska vi inte ens bara prata om. Jag stod och gnisslade tänder samtidigt som jag försökte tränga mig fram. Men fattade tanten det? Nej då. Hon fortsatte sin jävla ockupation av den satans mjölkdisken. Jag fick nästintill tackla mig fram för att få tag på gräddfilen. Kärringjävel.

Om blickar kunde döda hade det jävla drägget som sa höhö schyssta lökar till mig och glodde ner i min urringning när jag plockade lök varit död tio gånger om.

Dessutom hade dom gömt det frysta vitlöksbrödet. Bakom frysdisken med glass fanns det. Längst bort. I Ingemans-land. Hur jävla logiskt är det att ha vitlöksbröd tillsammans med glassen?! Skylta kunde dom uppenbarligen inte heller. Dom påstår att det skulle bli lättare och bättre att hitta i affären efter ombyggnationen. Det märkte inte jag. Falsk marknadsföring kallas sånt.

Jag såg en kändis när jag gick ut från affären. Ni vet, en sådan som man trodde var kändis för tio år sedan för att han höll i ett populärt program för att sedan försvinna helt. En sådan kändis man någon gång ser, utan att minnas namnet och undra vad han gör nu för tiden. En sådan kändis såg jag. Han jobbar säkert på Ica och tittar på sina egna inspelade program ute på lagret för att minnas sina forna glansdagar.

Ja, jag har kanske en släng av PMS idag

3 kommentarer:

Hypofysen sa...

Jag behöver inte ha pms för att tänka sådär när jag handlar...

Jo tjena sa...

H- Nej, brukar känna så med när jag hamnar i affären i rusning men när jag har pms så förstärks dom känslorna en del...

Huskatt sa...

Det enda som fattas för att göra dagen riktigt fin, är väl ett brutalsläpp på någon stackars sate. Men hey, det kan du ju ta i morgon!