fredag 4 september 2009

Jag tror frukosten höll på att komma upp

Okej, PTn skrek inte. Snarare tvärtom. Han var väldigt positiv och pushig. Men stenhård. Riktigt jävla stenhård. Jag höll på att kräkas ett flertal gånger under den timmen. När passet nästan var slut sa han att nu är det dags för nedvarvning! "Woho!" tänkte jag och såg framför mig hur jag låg på mattan och slappnade av. Jo tjena. Hans tolkning av nedvarvning var en promenad i väldigt rask takt på löpbandet i nästan tio minuter. "Jävla sadist" tänkte jag där jag traskade på och lyssnade på hans "braaa Petra! Fem minuter till bara! Skitbra!"

När vi satt och pratade i vilopauserna (ja, jag fick sådana, på 45 sekunder mellan varje övning och två gånger i 3½ minut) kom det fram att vi kommer från grannbyarna nere i Småland. Vi gick på gymnasiet i samma stad och har gemensamma vänner. Vad fan är oddsen för det?

Att åka hem var en lite mindre pärs. Jag kunde knappt gå i trappor. Benen ville strejka och ta ut kompledigt. Fick åka en omväg för att slippa gå backen from hell med tillhörande trappa.

Jag var rätt positiv innan träningen och tänkte, "hur illa kan det bli?" och kollade på lite träningspass i morgon. Jag ska nog släppa den idén.

5 kommentarer:

Fisken sa...

Det blir ingen N'Batha bild. Han gjorde en utmaning av det så nu är det ju kört... :-D
"N'batha behöver inte bevisa någonting. Alla som har rätt att se 8-packet har sett det och konstaterat att det finns där. Det räcker gott för mig. Detta inkluderar Fisken då han ibland går under epitetet: bastukamrat.

Det finns ju förstås ett undantag om: Anna (xantia), Huskatt och Petra lägger upp bilder på sina barhudade magar på sina bloggar under veckan som kommer så slänger jag upp en på min. /N'Batha"

n'batha sa...

Ces't la vie. ;)

Anna sa...

Wohoo! Bra jobbat!=)

Jo tjena sa...

Anna - Haha ja, jag är grymt stolt över mig själv!

Anna sa...

Det ska du va!=)