söndag 1 februari 2009

Mätt, mättare, Petra

Jag har nog inte gjort något annat än ätit i helgen. I fredags kom Greken förbi med en stor godispåse efter att vi hade slutat jobba. Jisses vad härligt det var! Att bara prata om allt och inget, gnaga på en godisbit under tiden.

I går skulle jag och R äta lite indiskt innan vi skulle se Sisela Kyle. Matplanerna gick i stöpet och vi slängde i oss lite snabbat innan vi susade iväg till Mariatorget där jag skrattade så jag grät. Jag älskade hennes show! Humor blandat med allvarsamma ämnen som är högst dagsaktuella knöts ihop på ett sätt som få klarar av.

Efter showen började den vilda jakten på bilen. Både jag och R hade glömt bort vart bilen stod. 20 minuter senare var vi stelfrusna och insåg att bilen stod på den första gatan vi hade sagt att där stod den då verkligen inte. Väl hemma hos R förfärades han över att jag inte hade sett Kill Bill. Det slutade med att jag gömde huvudet i kudden, somnade till lite och fick ett blåmärke under mitt ena ögonbryn orsakat av R's tunga när han skulle jävlas med en sovande Petra.

Idag var vi högst ambitiösa i tanken och fick för oss att baka bröd. Efter 45 minuters dreglande i kokböcker sket vi i den idén pga våldsam hunger. Jag lagade en pastarätt till middag och R gjorde en chokladkaka till efterrätt. Just nu är jag så mätt att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

1 kommentar:

Daniel sa...

Känner av mättnadskänslan men ack så skönt det e tillika!