måndag 16 februari 2009

Fnissfia

Innan R skulle komma över igår bad jag honom överraska mig på matfronten eftersom det var hans tur att laga mat åt mig. Han fick panik, köttoman som han är och har noll koll på veggmat. Det blev tacos. Det slutade med brända tacoskal (inte värma skal på 275 C i 15 min), en rökig lägenhet som sedan blev iskall efter allt vädrande. R påstår att han kan laga mat men jag börjar tveka lite, speciellt när han började leta efter saker att laga och därmed slippa kökstjänst.

Efter middagen började den vilda diskussionen om vilken film vi skulle se. En bra stund senare beslutade vi oss för en David Lynch-film som var ovanligt oknepig samt ett avsnitt av Bad of Brothers. Givetvis med en bunke med glass som sällskap.

Kvart i sju i morse var det jag som lämnade en varm R i en varm säng för att traska till pendeln i kylan. Jag var inte så sugen på att ge mig ut och skolinformera i det läget kan jag säga. Nu är R även en innehavare/låntagare till mina extra hemnycklar. Jisses amalia säger jag bara. Får fjärilar i magen bara jag tänker på det.

2 kommentarer:

Daniel sa...

å vad e bättre än fjärilar i magen!

Anonym sa...

Åh, vad skojsigt.. jag är också vänsterhänt - dock sällan bitter - och har fjärilar i magen för att jag lämnat ut lägenhetsnycklar till min pojkvän...

/Petra