tisdag 3 februari 2009

Så här är det att bo i Stockholm

Oftast är det helt underbart. När kollektivtrafiken fungerar vill säga. När det inte funkar är det hemskt. En normal resa på femton minuter tog mig nästan två timmar ikväll. Varför? För att en brojävel höll på att rasa. Jag förstår givetvis varför dom tog tågen ur trafik, det kunde sluta riktigt illa. Vad jag inte förstår är varför det är så dålig kommunikation bland SL's anställda. Alla anställda jag pratade med hade knappt fått någon information, en stackare hade inte fått någon information alls och alla kom med olika svar.

Trots att dom visste så lite var personalen väldigt tillmötesgående, vilket jag var otroligt glad för. En sur SL-person var det sista jag ville prata med. Dock var det nära att jag exploderade när busschauffören inte visste till vilken destination hon skulle åka. Woopido så roligt. Dessutom fes någon på bussen, en sådan som luktar riktigt ruttna ägg. Det var mysigt. Jag trodde jag skulle dö.

Ett argt mail har skickats iväg till SL där jag undrade hur dom har tänkt att lägga upp sin kommunikation inom företaget, eftersom att dom uppenbarligen inte har någon. Plus ett krav på kompensation av något slag. Jag är smålänning så jag tar varje chans jag får till gratissaker.

(Nu är jag dessutom formellt invald i RFSL Ungdom Stockholms styrelse. Yey för mig och den nya styrelsen!)

5 kommentarer:

J sa...

Gratulerear!

Mamma Melissa sa...

Åh, grattis till styrelse platsen!:.) Får fokusera på det och hoppas att pruttstanken lägger sig... ;.)

Anna sa...

Underbara SL!
Jag tycker lite synd om han/hon som inte fått nån information alls..

Jo tjena sa...

J - Tackar =)

Mamma Melissa - Tack så mycket =) Haha ja, gäller att tänka positivt ;)

Anna - SL i ett nötskal, tyvärr. Jag led verkligen med spärrvakten som inte fått någon information men han var en ängel som ringde flera samtal för att kunna hänvisa mig rätt =)

Anna sa...

Åhh. Sånt är fint!=)