torsdag 5 februari 2009

Kukpillaren och jag

Jag har för länge sedan konstaterat att stockholmare inte har alla kantareller i korgen. Idag fick jag panik på pendeltåget. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen i den överfulla vagnen. Varför? På andra sidan gången sitter en kille, med handen nedkörd i byxorna och rotar runt. Samtidigt ser han ut genom fönstret och ser ut som om han funderar på vad han ska ha till middag.

Helt plötsligt vaknar han upp ur sina tankar, ser vart han har handen och säger "pungklåda, kliar som faaan när kulorna inte ligger rätt" säger mr Kukpillare. Sen sliter han upp handen "tack gode gud" hinner jag tänka innan han för upp handen till ansiktet och luktar på kukpillarnäven.

Ingen verkade reagera speciellt mycket, nu visste vi att han inte var en offentlig runkare utan han led utav pungklåda. Ja men då så. Ingen fara på taket. Jag led dock. Det var så jävla äckligt att jag inte kan beskriva det. Om det nu kliar på kulorna kan han väl klia lite diskret! Det får ju alla vi som drabbas av klåda i dom nedre regionerna då och då. För att vi skulle klia oss öppet är inte accepterat.

Jag var farligt nära att sticka in handen under mina strumpbyxor, klia loss lite för att sen säga "svamp du vet, kliar som faaan när blygdläpparna inte ligger rätt" till övriga passagerare, bara för att jag kan.

3 kommentarer:

Miss Muffin sa...

oj. jag var lite lätt illamående redan från början. nu vill jag nog mest kräkas. vilken gris. människorgris. usch. borde inte få vistas på offentliga platser.

Greken sa...

Fy fan vad vidrigt! Det hade säkert inte varit lika ok om en brud hade gjort det, killar ska ju alltid ner och rätta till. Men fan sådär öppet och att LUKTA på handen? Jävla äckel!

Jo tjena sa...

Miss Muffin - Ja men precis! Usch, mår fortfarande illa när jag tänker på det.

Greken - Exakt! Hade en tjej gjort det hade hon varit slampig och gett en invit till sex. Och vem faan luktar på handen efteråt?!