lördag 14 februari 2009

Happy fucking Valentine's day!

Nej, jag gillar inte Alla hjärtans dag. Det är ett kommersiellt jävla påhitt för att tjäna pengar. Jag kommer aldrig förstå varför det måste finnas en speciell dag då man uppmärksammar personer vi älskar. Är vi människor verkligen så dåliga på att visa vår kärlek dom övriga 364 dagarna?

Vad har hänt med romantiken? Är det stressen som gör att Alla hjärtans dag är så populärt? Eller är det skuldkänslorna för att vi är så jävla dåliga på att säga "hej, vet du vad? Jag tycker du är otroligt underbar och jag är så himla glad för att du finns i mitt liv! Jag önskar att alla människor hade så underbara personer i sin omgivning som jag har. Det är ni som stöttar mig när jag mår dåligt, det är ni som får mig att skratta och får mig att inse hur vacker världen är. Om världen bestod utav sådana som ni skulle det inte finnas några krig för ni sprider så mycket kärlek runt er att det är omöjligt att vara något annat än glad i er omgivning. Jag vet att jag kan vara hemsk ibland, att jag inte alltid är så stöttande som jag kanske borde vara men jag vill bara säga en sak till er. Jag älskar er, med varje liten skavank som formar er till dom underbara personer ni är. Jag hoppas att ni aldrig glömmer det och jag ska inte ta er för givet utan berätta för er oftare hur betydelsefulla ni är!"?

Ja, det blev ett litet kärleksbrev men, jag ska inte uppmärksamma AHD mer idag. Istället ska jag hålla mitt löfte ovan, kramas oftare och säga hur underbara ni är på årets övriga dagar.

4 kommentarer:

Nykteristfinnen sa...

Du sj är en underbaring :)

Greken sa...

AMEN!

Betraktaren sa...

Hear, hear!

Jo tjena sa...

Nykteristfinnen - Aaaw, tack =)

Greken och Betraktaren - Tillsammans står vi enade i kampen mot alla hjärtans dag!