onsdag 11 februari 2009

Jag har bytt namn

Effektivitet är mitt nya tilltalsnamn istället för Petra.

Idag har jag hunnit med mer än vad jag egentligen borde, så som att fixa mitt köksbord som vinglade oroväckande mycket, tvätta åtta maskiner tvätt och vikt alla kläder/lakan/handdukar från helvetet. Jag har även läst inför morgondagens seminarium, varit på styrelsemöte med RFSL Ungdom Stockholm och efter det kick off med RFSL's skolinformatörer. Allt detta med en pendlande feber. Kanske inte är så konstigt att jag är så trött? R muntrade dock upp mig på hemfärden med att han är i full fart med att offra chips till gudarna så att vi båda blir friska och kan ses snart. Det värmde kan jag säga.

Trots mitt gnäll ovan kändes det grymt skönt att komma igång med styrelsen. Kick offen var otroligt rolig den med, jag och Linus mobbade varandra som vanligt, magen gör ont efter allt skrattande. Härliga sexfixerade människor säger jag bara.

Egentligen vet jag att jag borde göra som Mamma Melissa föreslog, att ge den "duktiga flickan" inom mig fingret ett tag. Men allt jag gör är ju så satans roligt!

(Himla uppiggande inlägg jag vet, men så här ser mitt liv ut för tillfället.)

5 kommentarer:

greken sa...

hur fan klarade du av 8 maskiner tvätt!? jag fick nog efter 1 ;)

Betraktaren sa...

Jisses! Man blir ju trött bara av att läsa. Önskar man orkade vara sådär effektiv nån gång.

Anya sa...

Holy shit, 8 maskiner för 1 person!? Jag får stå och slava i timmar med 6 maskiner i snitt varannan vecka, och vi är ändå 3 personer! Varav en är jag, som har slutat byta kläder eftersom de andra två är min sambo som inte klarar av att ha varken en tröja eller ett par jeans på sig mer än 1 dag och så min dotter som kräks och bajjar över sina kläder hela tiden och därför förbrukar 2-3 outfits om dagen. Plus en jävla massa handdukar. Herregud, när jag tänker efter så har jag inte ens bytt lakan i min säng på jagvetintehurlänge, just för att det inte får plats efter skitgrisarnas framfart. Men å andra sidan sorterar jag inte ett dugg, allt som inte går att köra på 40 grader kulört är inte värt att ha :P

Jo tjena sa...

Greken - Tja, börjar underkläderna ta slut och tvättkorgen hotar att sprängas pga all tvätt så klarar man åtta maskiner ;)

Betraktaren - Du kan få en dos av min effektivitet om du vill.

Anya - Yes, åtta maskiner för en person, men så är jag nitisk när det gäller mitt sorterande också :P

Anna sa...

Usch.ser att du oxå har varit kraslig. Ta hand om dej och glöm inte att lyssna på din kropp oxå!