onsdag 18 februari 2009

Dave's angels återförenas

I morse var jag ute i en närliggande förort för att skolinformera för lite kids som var otroligt intresserade! Det blev en massa frågor kring både HBT och kring sex samt en massa härliga diskussioner. Så otroligt givande att se hur kugghjulen arbetar i deras huvuden!

Efter den flygande starten på dagen var det dags för hemtenta med tillhörande gråtattack. Allt bara låste sig. Jag kunde inte ta till mig någon text, jag kunde framför allt inte få ur mig något heller. Vilket troligen berodde på att jag pressade mig själv med att ta igen timmarna jag skulle missa ikväll.

Och vilken kväll det blev! Som vanligt när min programansvarige (och ansvarig i Karriärsutveckling för blivande akademiker- kursen) Dave är i farten blir det lite drama. Den här kvällen var inget undantag. Men efter lite sura miner och kladdkaka löste sig allt. Poängen med hela kvällen var att vi som läser kursen i karriärsutveckling ska få egna mentorer och en matchning mellan oss skulle ske ikväll. Jag fick en underbar mentor som arbetar med just det jag vill syssla med i framtiden nämligen olika EU- projekt. Hon var den första av tre kandidater jag träffade och det kändes som att vi klickade direkt, vilket hon också uppenbarligen verkade tycka. Ni anar inte hur glad jag blev efter pausen när alla mentorer hade snackat ihop sig och jag fick henne!

Som om kvällen inte kunde bli bättre efter god mat, roliga människor och intressanta diskussioner ringde R. Fjärilarna flyger runt som galningar i magen och allt bara känns så där underbart.

2 kommentarer:

Mamma Melissa sa...

En bergochdalbanedag helt enkelt, men med ett kanonavslut! Åh, vad härligt med en bra mentor!!

Jo tjena sa...

Mamma Melissa - Ja verkligen! Ska träfa min mentor på torsdag och prata mer, ska bli så kul!