måndag 8 september 2008

Det färdiga resultatet

Plasten är borta och läkningen är i full gång. Jag har tom redan funderingar på hur jag ska bygga vidare på den här tatueringen, blir kanske blommor i samma stil som masken runt hela vaden. Tatueringar är farliga...jag vill bara ha fler och fler.


3 kommentarer:

Anonym sa...

För det första så försämras läkningen av alkohol, så att tatuera sig innan en helg av festande är kanske inte så smart :P

För det andra tycker jag nog att tatueringen är lite dåligt gjord.. osymmetrisk, ojämn osv... men det kanske så orginalet var?

Jo tjena sa...

Anonym - Att tatueringen ser ojämn ut beror på att det är sårskorpor på en del ställen, på andra ställen har sårskorporna trillat bort, min förra tatuering såg också ojämn och osymmetrisk ut innan den hade läkt klart =)Sen får du även tänka på att det är fotat i en konstig vinkel eftersom det inte är så lätt att få till en bra vinkel på sig själv =)

Och att alkohol har påverkat läkningen vet jag inte om det stämmer på mig med tanke på hur bra den läker trots att det inte ens är en vecka sen jag gjorde den =)

Anonym sa...

vill tillägga en sak: det e en stor skillnad beroende på om man fotar med en riktig kamera eller en mobil!