torsdag 21 juni 2012

Lite rastlös ja

Okej, nu har jag bott i Växjö i ungefär sexton månader. Det är bra mycket längre än vad jag och någon annan också för den delen trodde att jag skulle klara.

Men, nu börjar det snart bli dags att röra på sig eller göra något nytt. Valen är många och det snurrar på rätt bra i huvudet just nu.

Grejen är den att det ska öppna ett nytt rättspsyk i Göteborg med högre säkerhetsklass än det jag jobbar på nu, som för närvarande har den högsta säkerhetsklassen. Och jag är bra sugen på att söka mig till det i Göteborg. Riktigt sugen.

Sen finns tankar på att avbryta det jag pluggar nu och söka till sjuksköterskeprogrammet för att sedan specialisera mig på psykiatri. Men, vill jag bli sjuksyrra? Jag älskar verkligen att jobba inom psykiatrin och det känns som att jag har hamnat rätt men, vad vill jag, egentligen?

Ja herregud. Det är inte lätt ibland.

4 kommentarer:

Lfthmn sa...

Jag tror: VILL man så SKA man men vet man inte vad man vill så tror jag på att vänta lite och låta det växa fram. När man minst anar det brukar saker och ting falla på plats :-)

Gaymasen sa...

Inte lätt med alla val. Jag vill inte jobba inom psykatrin iaf, det har jag bestämt mig för, för längesen. Haha. :)

ullebengtsson sa...

Jag tycker det låter spännande

Ms Spider sa...

ÄR det något jag lärt mig är det att livet kan ta oväntade svängar och det man vill idag kan vara något annat om några år, gå på vad du känner för just nu, du kan alltid tänka om ohc tänka nytt igen senare, erfarenheter är erfarenheter och något lär man sig av alla... :-)
Kram och lycka till!
Ann-Katrin