måndag 11 juli 2011

Jag har varit otrogen

Jag har haft svårt att möta hennes blick i flera månader nu. Varje gång försöker jag vika undan med blicken, låtsas om som om jag inte ser henne. För jag skäms. Och skäms ännu mer över att jag gör henne osynlig.

Vi sågs ett par timmar efteråt, den där dagen när jag låtit en annan röra vid mig på det vis som bara hon gjort. Hon visste att det funnits andra under den tiden men ingen hade varit på det viset. Vi hade en överenskommelse, en outtalad sådan men vi visste båda, att det vi hade var speciellt. Hon såg det direkt och jag kommer aldrig glömma hur hon såg på mig, undrades vem det var, den andra. Jag försökte mest le och besvarade aldrig hennes frågande blick.

Häromdagen klev jag in i hennes andra hem, salongen, lite skamsen som jag var och undrade om hon hade en tid för mig. Det var mitt sätt att säga jag färgade håret hos en annan frisör och jag skäms över det, jag sa en gång att du är den enda som får färga mitt hår. Jag skäms över mitt småaktiga beteende för att jag kände mig åsidosatt för att du inte hade tid för mig när jag var ledig. Jag kan inte lova att det aldrig kommer att hända igen, för det lär det göra i framtiden men jag vill att du ska veta att det var ett snedsteg jag ångrar. Förlåt.

5 kommentarer:

Hockeysmurf sa...

Åh, jag är likadan med min frissa, fast jag har aldrig vågat vara otrogen mot henne. Så just nu ser jag ut som Cousin It haha!

ullebengtsson sa...

En kvinna och hennes frisör har ett speciellt band.

Joanna sa...

Hej!
Jag tänkte bara tipsa om att det just nu pågår flera tävlingar med fina priser och även en dagens blogg tävling på min blogg där du har chansen att bli länkad inför mina 300-600 unika läsare/dag så passa på att gå in och anmäl er:)

Annars kanske du vill göra ett bloglovinbyte?;)
kram

De kallar mig Skrållan sa...

Tipsade du om vem som gör dig? Jag vet att jag frågade, men minns inte vad du svarade!

Petra sa...

Hockeysmurf - Haha jag förstår dig! Har man väl hittat rätt vill man helst inte byta.

Ulle - Så sant som det är sagt.

Skrållan - Salong Fix you i Tingsryd är det. Värt att åka från Växjö säger jag.