tisdag 19 juli 2011

Jaha, snart var det dags igen då

För att klippa mig alltså. Och jag är helt vilse. Ska jag behålla lite längd och köra på något liknande som sist? Eller ska jag tuffa till mig och klippa kort? Eller lite halvlångt? Spretigt?

När känner du dig som snyggast?

6 kommentarer:

Ann-Katrin sa...

Du ska gå till en bra frisör och be henne/honom föreslå. Fria händer. Berätta lite om din stil etc först och så får de klippa bäst de vill. Det är när jag gör det som jag känner mig som coolast och snyggast när jag går ut, frisörer som vågar. Fast det är viktigt att jag får dem att förstå att de verkligen måste våga. Mesiga frisörer faller bort...

Hypofysen sa...

Det är enkelt att svara på: När jag mår riktigt bra :)

Heffler sa...

Personligen passar jag bäst i kort hår, eftersom jag har belönats med svintogener och kalufs som en arab. Så jag känner mig som snyggast i kort hår. :)

För din del röstar jag på "lite längd som senast". Spretigt var iofs jävligt fräsigt. Men jag antar att det kan vara en pärs att få det så där fräsigt.

Gabbi sa...

Kort röstar jag för :) Om du inte gillar det...so what! Hår växer ju ut som tur är :)

fisken sa...

Efter 5 öl ungefär...

Petra sa...

AK - Ja, det brukar alltid sluta med att jag sitter hos min frisör och säger "gör vad du vill, bara du tunnar ut håret utav bara helskotta"

H - Vad underbart =)

Heffler - Haha det skulle jag vilja se!

Ja, att få det så fräsigt... Jag vet inte om jag har energin att stå med det varje dag och är rädd för att det kommer se ut som en hockeyfrilla ofixat. Okej för att jag bor på landet men lite koll på modet får man ju ha ändå.

Gabbi - Jag är lite småsugen på kort hår, det ska erkännas =) Svårt att få det bra på mig bara, jag har så tjockt hår att det ser ut som en boll sen.

Fisken - Efter 6-7 öl skulle jag nog kunna tänka mig dig...