lördag 2 juli 2011

Det är svårt att bara go with the flow

Jag trillade nog faktiskt dit efter fredagens dejt. Fjärilarna i magen fladdrade runt ännu mer när jag såg personen stå och vänta. Och dom blev inte lugnare när jag fick veta att personen kände likadant.

Fika tills vi bokstavligen blev utslängda, botanisering i en filmsamling där vi mobbade varandra för våra filmsmaker. Pearl Harbor eller The living dead? Enkelt val tyckte jag som ändå såg en skräckfilm som inte skulle vara så läskig. Jag blev livrädd. Men fick vara nära, gömma ansiktet mot en axel när det blev för mycket, fick min hand hållen och känna små sniffningar i mitt hår. Då gjorde det inte så mycket att jag blev så rädd att jag höll på att börja grina en gång.

Men så kommer rösterna. Det här är för bra för att vara sant Petra, du kommer bara bli kär och få ditt hjärta krossat, lär du dig aldrig? Det är bättre att dumpa än att bli dumpad! säger relationsfobikern i mig. Den förnuftiga sidan säger men du! Vet du hur längesen du kände dig så här, på riktigt? Och ja, personen kan visa sig vara den största idiot du någonsin träffat på men våga! För fan Petra, du måste våga släppa någon nära och tro att det faktiskt kan bli bra. Njut så länge det känns bra!

Jag ska inte springa åt andra hållet. Jag ska inte.

2 kommentarer:

ullebengtsson sa...

Lycka till! Kör hårt, du vet vad jag tycker.

Fisken sa...

Fega inte ur nu vännen!
Blyga får inte kyssa vackra flickor ju. :-)
Det kan mycket väl hända att det blir stormar och problem på vägen. Kanske skiter det sig t.om...men varför ta ut problemen i förskott? SÅ roliga är de väl inte?