lördag 2 juli 2011

Diva? I'm not a diva!

Jag sitter på tåget mot Stockholm just nu. Trött efter alldeles för lite sömn och hungrig. Men eftersom jag åker tåg tilltalar inte mat mig alls. Mår dåligt nästan jag bara tänker på att stoppa något ätbart i munnen. Och när jag inte äter sjunker humöret drastiskt och jag blir en smula folkilsken.

Just nu stör jag mig på tjejerna på andra sidan gången som är så äckligt vuxna och snusförnuftiga. Politiskt korrekta så det skriker om det och jag pallar inte höra deras mogna och förstående röster mer. Det är synd att deras röster tränger in trots musik och hörlurar.

Mannen som tog av sig skorna borde tänka lite mer på oss andra resenärer. Det luktar hemskt. Jag tvivlar på att han känner doften själv annars hade han förstått lidandet som vi går igenom. Jag kan tycka att det är lite allmänt hyfs att inte vädra sig hur som helst.

En timme och trettiotvå minuter kvar. Om SJ gillar mig och tar mig fram i tid för en gångs skull vill säga.

4 kommentarer:

Anonühm sa...

1a klass, det är det enda rätta för en förstklassig spätta. Det är mycket behagligare och man har eluttag, dessutom får man boltra sig med fint folk.

Petra sa...

Anonuhm - Det var det jag åkte, man slipper barn då.

Anonühm sa...

Vilken förflackning! SJ måste ha sommardumpat priserna för lågt när barfotagubbar intar 1a-klass! Du skulle bett om skjuts ;) fast jag åkte ju redan i fredags.

Petra sa...

Du kunde väl sagt till i tid ;) Jag ska på Pride i augusti, vill du leka privatchaufför då så säg bara till ;)