måndag 16 april 2012

Okej, lite hjälp här tack!

Jag har fått för mig att vårt sovrum ska gå i lite mer orientalisk stil och är nu på jakt efter lite lämpliga tyger.

Min tanke är indiskt stuk, med lite guldinslag och diverse färger, är ni med på hur jag menar? Men problemet är att jag vet inte vart jag hittar sådant! Har googlat runt lite men inte hittat något bra.

Har ni något tips på var jag kan köpa sådana tyger? Gärna online.

6 kommentarer:

Lfthmn sa...

Lyllo dig som verkar ha fritt fram med dina inredningsambitioner! Min kille ba': Näää, det ska vara STILRENT. Man ba': Dör tråk-döden.

Jag har inga tyg-tips (den enda gången vart femte år jag köper ett tyg gör jag det på Åhlens) men mitt tips är att inte glömma färgen turkost. de gånger jag sett turkost i orientaliska sammanhang har det varit SÅ snyggt. Spiti på Sveavägen hade ett utställningsrum med turkosa väggar och det var SÅ läckert. Nu målar man ju inte ett sovrum i en hyresrätt turkost, men man han ha det lite i åtanke.

Spännande! Hoppas på inspirerande efter-bilder sen (om du hittar sladden) :-)

Petra sa...

Jag skulle ÄLSKA en turkos vägg! Sambon är dock mer tveksam. Han ba': nääe, ja vet int', vilket är hans sätt att säga no fuckin' way! Men turkost ska in i sovrummet, på ett eller annat sätt. Turkosa gardiner eller tavlor skulle vara dösnyggt!

Och det får nog bli att jag får köpa en ny sladd till kameran =)

Ms Spider sa...

Kinna. Det du inte kan hitta i tygväg på "Kärringrunda" i kinna finns inte. Skroten i Kinna, men det finns en hel massa andra affärer med. Vet inte om man kan beställa online också men det är kul att åka dit med kaffekorg och kompis :-)
/Ann-Katrin

Ms Spider sa...

(Köp en kortläsare istället, då behöver du inte sladd och du kan föra över inte bara från den kameran utan från alla möjliga platser, det är det enda jag använder numera, vet inte var jag har sladden längre)

Anonym sa...

Hej

Första platsen jag hade kollat på är "Indiska". =)

//DD

Petra sa...

Ms Spider - Tack för både tyg - och kameratipsen! Går allt som jag vill blir det kärringrundan väldigt snart!

DD - Ja, indiska var första stället jag kollade på, deras gardiner skulle vara perfekt tänkte jag men utbudet var väldigt skralt och för mesiga färger just nu, tyvärr.