söndag 22 april 2012

Jag är för gammal för sånt här

Vi var iväg nästan hela dagen igår, lunch hos morföräldrarna och fika hos föräldrarna. Två poliskontroller klarade jag av också. Har nog aldrig kört bil så bra som då.

Pappa hade även snickrat ihop en ram åt mig. En stor sådan. Så pass stor att den skulle kunna träs över vår bil. Efter en del trixande lyckades vi få in den i föräldrarnas bil. Det var på millimetern dock.

Om jag var trött när vi kom hem? Något fruktansvärt. Men, har man lovat bort sig på fest på kvälken så har man. Men herrejisses så roligt jag hade det! Massor av människor jag inte träffat på länge, hemgjorda lakritsshots (det är så vi gör på landet) och drinkar. Jag var tydligen väldigt fnissig enligt sambon aka taxin på vägen hem.

Jag var inte då pigg när jag masade mig upp vid elvasnåret. Allt har gått rätt sakta idag men hallväggen, den är klar! Bild kommer lite senare, lovar.

Jag ska bara orka röra mig ur soffan först. Känner mig helt ledbruten efter gårdagen. Annat var det i min ungdoms glansdagar. Då kunde jag vara ute nätterna långa, sova någon timme för att sedan ses i en bar på kvällen igen. Nu är det bingolotto som är helgens höjdpunkt.

Inga kommentarer: