tisdag 8 november 2011

Houston, we have a problem!

Vi har fortfarande inte hört ett ord om vi fick lägenheten eller inte. Sista dagen att tacka ja var i torsdags. Idag är det tisdag. Hur många dagar behöver handläggarna egentligen på sig? Förstår dom inte att jag våndas av att vistas i ovisshet?

Men det finns ett annat problem, nämligen det här med inredning. Jag och K har två helt skilda stilar. Jag gillar när det är stilrent, så få prydnadssaker som möjligt. Gillar svart och vitt med någon stark accentfärg. Skulle lätt kunna ha en stor röd tavla med ordet red i vita bokstäver. Eller spika upp konturerna av en anka på väggen och dra ett snöre mellan spikarna.

K å andra sidan... Han gillar gothiska statyetter. Döden ni vet och liknande figurer. Och mörkt ska det vara. Helst ska alla ljuskällor strypas så att inte en enda liten blomma vill vara här. Jag älskar blommor och vill ha massor.

Hur ska vi kunna kompromissa om våra stilar? K verkar inte vara benhård i sin inredningsstil och verkar kunna tänka sig ändå att köra mer på min linje. Samtidigt vill jag inte kasta ut allt som är hans men att ha en bägare som hålls uppe av en skeletthand är ändå ingenting jag vill ha. Hur kan vi lösa det här? Hur gjorde ni?

4 kommentarer:

Fisken sa...

Hur vi gjorde?
Petra...om du använder OSS som en norm så har du mycket större problem än en skeletthand!
:-)

Greken sa...

HAHAHAHA en anka på väggen??? Om du ska ha det så tycker jag att du ska låta din kära fästman ha en skeletthand-bägare! Jag tror att era stilar kommer passa skitbra ihop. Ni får exprimentera lite och kompromissa. Men för att det ska fungera så måste du bestämma nästan allt. Den linjen brukar jag gå på :-)

Gabbi sa...

Om det finns mer än ett rum kan ni ju inreda varsitt :P

ullebengtsson sa...

Vi löste det genom att inte ha några pengar, sova på madrass och ärva storblommiga soffor.