fredag 4 november 2011

En liten snabb fråga

När är det egentligen okej att hänga upp julgardinerna? Lägga på juldukarna? Ha röda handdukar i badrummet? Att hänga upp stjärnan i fönstret? Men framför allt, göra julgodis, lussekatter, glögg och pepparkakor?

Måste jag vänta till första advent?

7 kommentarer:

Anonym sa...

I min värld gör man det när man har lust... Själv pyntar jag inte alls eftersom jag har avskaffat julen, men adventsstjärnan är uppe året runt eftersom jag tycker den är vacker! Så pynta på bara!!
Lassemajja

Maria - En hobbyflata med Xenakomplex sa...

Det undrar jag också.. Jag ställde frågan häromdagen på min fb.. Fick en massa nej och ett ja... Jag vill typ pynta nuuuuu.... =p

Lfthmn sa...

Jag har tjuvstartat med röda toner på kuddar och så. Just grejer som det mer eller mindre står JUL på måste (nåja) man vänta med till första advent men OJ vad jag längtar efter att få upp stjärnorna och pynta! Myspys!

Anonym sa...

Absolut skall du vänta!

Greken sa...

NEJ FÖR TIDIGT! :-)

Anonühm sa...

Ja!

Anonühm sa...

Får nog nyansera mitt svar något: det är socialt acceptabelt att göra nån liten grej - t. ex. baka pepparkakor - långt före 1a advent, men tofsar och annat pynt bör vänta likaså frosseri i flera sorters jultillbehör samtidigt. (Du inledde mig i frestelse (som vanligt!))