söndag 20 november 2011

Det är ett år kvar, som tur är

Min sambo gillar Twilight-filmerna. Han gillar dom väldigt mycket kan vi säga. Så pass mycket att han har en plansch med Edward i stora garderoben.

Jag gillar inte Twilight. Däremot gillar jag min sambo. Vi gjorde en liten kompromiss i veckan, jag ser senaste Twilight med honom på bio och han går med på att se animerade filmer med mig. Hur kunde jag säga nej?

Igår bar det alltså av mot bion. Jag utrustade mig med popcorn och sockerhaltiga drycker för att vara säker på att hålla mig vaken. Jag gäspade så pass att jag var rädd att min käke skulle gå ur led. Vilken jävla skitfilm alltså.

Vampyrer är inte gulliga djurblodssugare som enbart suger blod ur elaka människor. Inte heller skiner dom och kan vara ute i solen. Jag bara väntade på att dom skulle börja käka vitlök som lördagsgodis och frossa likt en gottesugen pundare.

Aldrig har 1 timme och 57 minuter känts så fruktansvärt långa. Var var våldet? Blodet? Intrigerna? Istället var det något jävla gnällande mellan Jacob och Edward om Bella. Sen var det något lipande om en unge också. Hela filmserien verkar mest gå ut på puttinuttig kärlek och hur viktigt det är att ha en pojkvän samt hålla på sig tills man gifter sig. Då är det okej att nuppa fast endast i syfte för att bli gravid.

Jag är mäkta stolt att jag faktiskt lyckades hålla mig vaken under denna katastroffilm. Gör om - gör rätt är mitt betyg.

4 kommentarer:

Barbro Binda sa...

Du är kär, det är ingen tvekan!

ullebengtsson sa...

Säger som BB...

Huskatt sa...

Men VA?! Romantik ju!!! Hur gulliga filmer som helst och..ähum..alltså, inte så att JAG skulle gå och se skiten...

Petra sa...

BB och Ulle - Love is in the air så att säga.

Huskatt - Äh kom hit istället så ska jag visa dig romantik.