onsdag 14 mars 2012

Pimp my balle!

Jag går runt som en äggsjuk höna här hemma och väntar på att våra balkongmöbler ska komma. Vi lyckades tillsist enas om ett möblemang i teak som kommer bli perfekt på balkongen. Underbar present från mina föräldrar och syskon!

Måste även få tummen ur och ta mått till hissgardinerna. Vi har redan i snitt runt tjugotvå grader på balkongen om vi inte har något fönster öppet. Risken finns att vi får en bastu istället för en uteplats.

Till min stora glädje har även mina fröer börjat komma upp riktigt fint! Även smultronplantorna har börjat kika upp. Helt plötsligt förstår jag hur det känns att bli förälder! Även ett citrusträd har fått ta plats och nu är det bara ett fikonträd som saknas. Och sen lite ljuslyktor givetvis och kanske någon snygg matta som Lufthamns-Louise tipsade om.

Och hur är det med dig?

4 kommentarer:

Lfthmn sa...

Fikonträd?! Lägg ägg, jag döööör! Vill också ha ett fikonträd men undrar om deg blir tillräckligt varmt på min balkong. Har du sett deg någonstans?

Petra sa...

Mina föräldrar har ett jättefint fikonträd och har varit sååå avis på deras! Enligt Blomsterlandets hemsida ska dom ha men jag har inte hittat och personalen visste inte när dom skulle få in. Pappa tipsade om Hörnsjön vid Fridafors, dom ska tydligen ha.

ullebengtsson sa...

Jag dräglar när jag läser detta. Underbart!

Anonühm sa...

Pensionärsgrill [även pensionärskuvös]: balkong som glasats in så att man kan få utekänsla utan risk för drag.