tisdag 20 mars 2012

Det här med inredning

Nu när vi kommit i ordning rätt bra i lägenheten har jag börjat fundera på klocka, tavlor och dylikt som ska pryda väggarna. Sambon är kanske inte lika entusiatisk över det hela. Han har nyligen köpt ett nytt tv-spel som är "skithäftigt" och är knappt kontaktbar.

Min plan är att hitta ett snyggt tyg, spänna upp det på en ram och sen fixa lite belysning bakom. Enkelt och snyggt! Sambon hummade ett ja till svar (eller, jag tolkade hans ljud som ett ja) och jag började leta efter det perfekta tyget.

Och jag hittade det! Visade det glatt för sambon och tänkte att den här saken är ju biff! Speciellt med tanke på att han var mitt uppe i det nya spelet. Mm, jo tjena. Hans blick drog sig från tv:n mot min dator och där stannade blicken. Vi kan väl säga att han inte var så förtjust i tyget. För min del var det kärlek vid första ögonkastet. Han föreslog att vi skulle fortsätta kolla lite för att se om vi hittar ett som känns mer rätt.

Eftersom jag är en lyhörd flickvän som kompromissar, som alltid välkomnar Ks inredningsförslag och yadayada fortsatte mitt sökande. Jag hittade den här som känns som en fullgod tvåa. Den vann faktiskt Ks gillande, tro det eller ej.

Vad kompromissar ni om?

3 kommentarer:

Lfthmn sa...

Det första var verkligen jättehäftigt! Bra idé att spänna upp det så. När jag bodde själv spikade jag upp en tyglängd som fondvägg. Tyg på vägg är ett bra sätt att förändra snabbt och billigt :-)

Ms Spider sa...

Vad jag undrar är vilket spel det är. Skyrim?
/Ann-katrin

Petra sa...

Lfthmn- Eller hur! Det föll mig verkligen i smaken men tyvärr är det för långt för den väggen som jag vill ha det på. Kanske får in det i sovrummet på något sätt istället. I vardagsrummet blir det alternativ nr 2.

ms Spider - Hm nej, Dragon Age II tror jag det är.