tisdag 10 januari 2012

Jaja, lite anal är jag väl då

Som ni säkert vet vid det här laget vill jag gärna ha saker och ting på mitt vis här hemma. Saker har en speciell plats och ordning. Står det inte där jag vill, ja, då kan jag kanske bli en smula sur.

Sambon är raka motsatsen. Jag vill gärna ha till exempel våra plastbunkar samlade i ett skåp. När han plockar in disken bryr han sig inte vilket skåp bunkarna hamnar i. Jag har försökt påpeka detta lite diskret, att sakerna gärna får stå på samma plats men icke. Det går inte in.

Vad hittade jag i nedre köksskåpet idag? Precis, en plastbunke som vandrat fel med sambons hjälp. Då brast det. Jag svor, gnisslade tänder och övervägde starkt att gå in på Blocket för att leta lägenhet. Sambo goes särbo ni vet. Två limekolor senare var jag lugn. För tillfället.

Vad stör ni er på?

5 kommentarer:

Hockeysmurf sa...

Eftersom jag inte har nån sambo så får jag störa mig på annat ;)
Stör mig på mina grannar som kastar möbler omkring sig på kvällarna t ex... I trafiken har jag sjukt många störningsmoment, bland annat mottrafikanter som inte har vett att använda blinkers.
Andra hundägare kan vara bra störiga också när de inte bryr sig om att lyssna när man skriker "Jag skiter i om din hund är snäll, min är INTE det!"
Hmm... det låter nästan som om jag skulle vara gammal och bitter hela jag... Men så värst gammal kan jag inte direkt påstå att jag är haha! :)

ullebengtsson sa...

Skåpen här med. Maken är noga med var grejerna ska stå MEN han är gärna lite kreativ, typ de halvfärdiga pärlplattorna passar i burkskåpet eller viktiga kvitton knölar jag in bland vinglasen. Why????

iheartsthlm sa...

Jag hade blivit galen, på riktigt! :D

Min sambo är hyfsat ordningsam, som tur är. Tyvärr är han ganska dålig på att torka av ytor som bord och köksbänk, vilket gör att jag får bita mig i läppen ibland. Det där med att välja sina strider...

Anonühm sa...

Stör mig på exakt samma sak! Allt i ett kök har EN optimal plats, likaså i diskmaskinen. Varför göra fel när det är lika lätt att göra perfekt? ;)

Petra sa...

Hockeysmurf - Haha du låter inte alls bitter ;)

Ulle - Är våra karlar släkt?

iheartsthlm - Det är som du säger, man väljer sina strider...Jag brukar skrika när han inte är hemma. Ofta påpekar jag hans ologiska system i köket.

Anonuhm - Jag har saknat dig! Men eller hur...Var sak har sin plats, även i diskmaskinen.