söndag 12 augusti 2012

Jag behöver lite hjälp

Seriöst, snart har jag inte en hårtuss kvar på huvudet. Jag kliar mig i skallen och drar mig i håret i ren frustration över vårt sovrum. Det ser för jävligt ut! Jag försökte mysa till det lite med stora ljus, små söta silvriga ljuslyktor, ett silverpläterat fat där jag lagt lite smycken på och lite annat myspys. Sambon tyckte att sovrummet inte var helt färdigt utan bestämde sig för att addera lite småmysiga saker i form utav en bumerang inköpt på fyllan i Sunny Beach samt en ihopvikt handduk med Barcelonas eller vilket fotbollslag det nu var på bokhyllan. Jag blev väl inte så glad. Inte heller när jag upptäckte klistermärket med Luleå hockeys logga han satt upp på en burk i köket.

Men, nu till det stora problemet. Vi har två stora vita väggar som är helt kala och jag har ingen aning om vad som ska upp! Känslan jag vill ha i sovrummet är den harmoniska men känner att det behövs något rejält som kan fylla upp väggplatsen.

Hur ser det ut på era sovrumsväggar? Vad har ni för tips? Eftersom vi bor i en hyresrätt är det tyvärr inte läge att måla om eller borra allt för många hål.

5 kommentarer:

Cicci sa...

Sambon? Maken heter det väl nu för tiden? ;)

Petra sa...

Haha oj, märkte det inte ens, gammal vana!

Hypofysen sa...

Tänkte bara önska en bra Vänsterhäntas dag men det kanske är lite sent för det.... Firat med en ruta finchoklad :)

Gaymasen sa...

Haha karlar alltså.

Svårt. Svårt att inreda någon annans hem när man inte vet deras stil. Men själv gillar jag att ha någon tavla som representerar vem man är eller något sånt. Eller bara en fin tavla i övrigt. :)

Lfthmn sa...

Tipsar igen om att sätta upp en längd tyg som fondvägg. Det blir bara pyttesmå spikhål av det, är billigt och lätt att byta ut.

Har ni sänggavel? annars gör det rummet genast mycket mer ombonat och sängen mer inramad. Jag tillverkade en egen tygstoppad gavel på en eftermiddag. Det gjorde jättestor skillnad.

Ofta får man måla om i bostadsrätter om man inte gör någon jättekonstig färg. Bara en något varmare vit nyans kan göra jätteskillnad. "Nordiskt ljus" som bara finns på Växjö Färg- och tapetbutik är min favorit. Vi har den i hela lägenheten.

Vi har en lång (lika bred som sängen) svart listhylla över sängen. Det är snyggt att ställa foton, ljus och snygga böcker på den.

Publicera en bild så kan vi komma med fler förslag!