fredag 6 juli 2012

Gammal?

I onsdags var vi ute och firade vår sektionsledare som fyllt år. Middag och massa vin stod på schemat. Han var lättad kan vi säga med tanke på hur mycket vi jävlats med honom sista tiden. Ett tag trodde han att han skulle bli tatuerad samtidigt som vi kastade ut honom ur ett plan.

Eftersom jag jobbat tog jag det lugnt med drickan. Något glas skumpa, vin och avslutade med en margarita. Det var den starkaste drink jag någonsin druckit! herregud, var på vippen att be bartendern spä ut den. Men som den smålänning jag är lät jag bli. Lite valuta för pengarna vill man ju ha!

När vi satt oss på en pub i närheten hörde jag helt plötsligt någon som ropade mitt namn. Vände mig om och såg en helt främmande, men ändå bekant människa. Herregud, vad har jag nu gjort och med vem? var min första tanke. Visade sig att några från säkerhetsreceptionen också  var ute på galej och gjorde oss sällskap. Den lättnaden alltså...

Cykelturen hem blev väldigt intressant kan vi säga. Tog mig en kvart innan jag bara kom på hur ljusen skulle sättas igång. Jag har en high-tech cykel uppenbarligen.

Och gårdagen ska vi bara inte prata om... Jag var så bakis att jag nästan inte kom upp ur soffan. Förstår ni hur gammal jag kände mig?

Men så fyller jag ju också tjugofem om exakt två månader.

3 kommentarer:

Hypofysen sa...

Hahahahahahahaha! Mmm, det är inte lätt att bli äldre..... / en lastgammal 31-åring

Gaymasen sa...

Haha. 25. Halvvägs till 50, som jag skämtar med karln som fyller det nästa år. Själv är jag ju bara barnet..... 22. ;-))

ullebengtsson sa...

Man kommer olyckligtvis in i en andra andning med tiden. Jävligt onödigt.