onsdag 26 oktober 2011

Tja, vi får se hur det går alltså

Jag är ett kontrollfreak av rang, som dock har lugnat ner mig en smula. Men nu inför stundande förlovning och allt vad det innebär kryper den där kontrollmänniskan fram igen. Jag vet exakt hur våra ringar ska se ut, ska bara berätta det för K och hitta några som inte kostar runt 50 000 kr per ring. Den sista delen kanske kan bli lite knivig med tanke på mina krav, men jag försöker kompromissa, tro mig.

En kompis sa en gång att när tiden är inne kommer jag bli en riktigt jävlig bridezilla. Jag kan meddela att det redan är på väg att hända. Jag ska planera allt. Har precis klart för mig hur vi ska utbyta ringar, när och vad K ska säga. Det enda som egentligen sket sig var att jag hade väl inte planerat att bli friad till precis innan sömnen och jag trodde att han menade att vi skulle köpa ny säng. K i själva verket pratade ringar. Fast friad till blev jag inte heller, i slutändan blev det ett gemensamt beslut, vuxna som vi är. Men det är småsaker i det stora hela.

Bröllopet, som vi bara nuddat lite vid, har jag givetvis redan planerat. Två stycken bör jag tillägga. Hur vi än gör kommer jag säkert sura över att vi inte valde det andra.

Möhippan vill jag helst planera också samtidigt som jag vill vara ovetandes och bli överraskad. Men det måste bli en helg när jag är i Stockholm eftersom nästan alla mina närmaste vänner bor där.

Herregud, ibland blir jag så trött på mig själv.

4 kommentarer:

Hockeysmurf sa...

Kolla in Asches på facebook... dräääggel!
Vansinnigt vackra ringar!

Landén sa...

Jag sa tydligen under tacktalet på mitt bröllop att:

"anledningen att man inte skall gifta sig två gånger har inte med religon att göra, utan att ingen vettigt människa gör om en bröllopsplanering två gånger"

Snart kommer du att hålla med mig.

Lät kanske lite deppig där, det är samtidigt det roligaste man kan göra.

Glöm inte bort er själva mitt i planeringen bara. Det finns många människor som vill "tipsa" och det kan bli lite mycket.

Ha det underbart!!

ullebengtsson sa...

Du är ett monster. Jösses

Anna sa...

Vad rolig du är:P