tisdag 18 oktober 2011

Den unga Petras lidande

Jag gillar inte barn, det vet ni. Tonåringar är fan snäppet värre än snorisar. Speciellt på väg hem efter att ha jobbat natt. Skräniga jävla hormonstinna nyblivna gymnasieelever har invaderat bussen och hindrar mig från att sova. Eftersom jag börjar jobba vid fem i eftermiddag igen vill jag väldigt gärna få lite sömn. Men nej då.

Jag har bara lust att ställa mig upp och vråla att jag skiter i vem som har löshår, som var fullast i lördags och om hur jävla bakis hela bukten var. Om det nu är så satans jobbigt att vara bakis har jag ett tips - stanna hemma och spela Cluedo ungjävel.

Och nej, det är inte tufft att sitta med fordinskillarna ditt översminkade åbäke. Det är inte heller tufft att tugga tuggummi med öppen mun, det är enbart äckligt och borde vara straffbart.

Vad har du lust med idag?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Och hur var du som tonåring? ;o) Jag kan tyvärr inte gnälla på högljudda tonåringar eftersom det hände att jag och mina vänner "underhöll" med sång på bussen. Ett under att vi inte blev avkastade!!

Fisken sa...

*skrattar så jag får hicka!*
Är det inte typ 3½ år sedan du var tonåring?

Landén sa...

Cicci:

Det är väl därför man får skälla på högljudda ungdomar? För att dom agerar som vandrande 3d-minnen av hur pinsam man själv var? ;)

www.Minversionavdethela.blogspot.com

Petra sa...

Cicci- Jag var from som ett lamm.

Fisken - det var över fyra år sen...

Landén - Haha jag gillar dig!

Landén sa...

Puuhh! Tack.

Det verkar som om att man bör stå på rätt sida av sågklingan när man har med dig att göra ;)

www.minverionavdethela.blogspot.com

Petra sa...

Landén - Haha nu låter du precis som min kille när jag är hungrig. Eller trött.