onsdag 20 mars 2013

Kakan blir ytlig

Alltid när våren kommer, (jag ignorerar det faktum att det är minus, lite snö och skitväder) börjar jag känna att det är dags att ta tag i mig själv. Den här våren är det naglarna som fått oväntat fokus. Klart att jag alltid brytt mig om mina naglar men intresset har avtagit lite, tidigare hade jag alltid fina lack och lite fina stickers på.

Så, ikväll har jag suttit och dregelsurfat på eBay. Stickers efter stickers efter folie har fångat mitt intresse.

Sen att det kanske inte är så passande för en eh..23-åring att smycka sig på det här viset orkar jag inte riktigt bry mig om. Jag tycker mest att det är skönt att jag inte behöver köpa på mig en arsenal utav nya lack för att kunna förändra mina naglar på lite olika vis.

Släpp naglarna loss, det är vår! Eller vad säger ni?

6 kommentarer:

Hypofysen sa...

Dom där med blixtlåsen gillade jag! Men funkar det bra med sån där folie? Får man inte ha roliga nagellack när man inte är tonåring längre? Är det därför alla blir förvånade når dom får reda på att jag är över 30?

Petra sa...

Jag har hört att stryker man på ett lager top coat över folien ska det hålla riktigt bra. Dock vet jag inte om det funkar att få bort med vanlig remover?

Hypofysen sa...

Kollade när jag var på Kicks sist men jag tycker dom ser så breda ut. Längden förstår jag att man reglerar efter man har klistrat dit dom men bredden? Den som var till lillfingret såg ut att passa pekfingret på mig...

Ms Spider sa...

Auhmmm, varför skulle det inte vara passande att smycka sig på ett sätt man tycker är kul?!?!
Speciellt blixtlåsen tyckte jag var superroliga!

Petra sa...

Du vet, ibland kommer normerna till en, även om en inte vill/är medveten, om hur en ska vara. Men, nu är det beställt! Är väldigt nyfiken på blixtlåsen, tror nog det kommer bli bra =)

Petra sa...

Ja, jag har också funderat på det, har inte kunnat hitta något bra svar när jag googlat, hoppas att det kan medfölja bra instruktioner när folien anländer. Återkommer i frågan =)