onsdag 6 mars 2013

Den där lilla grejen, alltså...

När vi flyttade in i vår lägenhet för ett år sedan stod en rullgardin överst på inköpslistan, något som också väldigt snabbt inhandlades. Att varken jag eller maken är direkt händiga sket vi i, hur svårt kan det vara att få upp en liten rullgardin?

Nu, tretton månader senare, har den fortfarande inte kommit upp. Vi har köpt nya skruvar tre gånger eftersom vi alltid slarvat bort dessa. Bruksanvisningen vet vi inte var den hamnade. En, liten men ack så viktig del, försvann och återfanns senare i fickan på en utav makens jackor. Nu är den delen borta, igen. Rullgardinen står alltså, visserligen i sin förpackning där vi skulle samla allt för att inget ska komma bort, och samlar damm.

Sist vi var på Ikea var jag grymt trött på att vakna alltför tidigt utav sol när jag har jobbat natt och sa bestämt till maken att han får säga vad han vill, vi ska ha en ny rullgardin. Maken, som vet hur jag blir när jag inte får min sömn, nickade bara.

Alltså, nu har vi en ny rullgardin, en vit för vi måste ju variera oss lite, som står i sin, oöppnade förpackning, i ett hörn och samlar damm. Vi hittar nämligen inte skruvarna.

Det här börjar skitbra hörrni. Hur många tror att vi får upp rullgardinen i år?

1 kommentar:

ullebengtsson sa...

Ja du, jag sätter inga pengar på det:))