tisdag 18 december 2012

Om att vara nyfiken

Maken har gett mig stränga order om att inte kika under sängen. Det finns tydligen en oinslagen julklapp till mig där. Jag brukar aldrig kolla under sängen i normala fall men eftersom jag är sjukt nyfiken utav mig när det gäller presenter till mig funderar jag mycket på den.

"Ge mig en leeeedtrååååd" tjatade jag och vet ni vad maken svarade? Att den går inte att slå in för då vet jag direkt vad det är. Ursäkta men vad är det för ledtråd egentligen? Det gjorde mig inte mindre nyfiken direkt.

Men, på onsdag får jag veta! Vi kör julafton ett par dagar tidigare eftersom maken åker hem till Norrland och lämnar sin hårt arbetande hustru kvar. Jag är inte alls bitter, inte ett dugg.

Det gäller bara att fokusera på det viktiga. Jag ska inte tänka på hur fucked up min sömn kommer att vara utan på julklapparna. Positivt tänkande ni vet.

3 kommentarer:

Malinmupp sa...

fy.vad.elakt. Får man göra så? Jag hade varit hur nyfiken som helst. Kan du inte ta hem någon vän som får titta under din säng och ge dig någon ytterligare ledtråd?

Petra sa...

Eller hur, undrar det också! Har försökt locka vänner att göra det men dom vill inte "skulle bara förstöra överraskningen" säger dom. Taskigt, säger jag.

Gaymasen sa...

Sv: Haha! Bästa sättet att testa den på ju, vet ni att den funkar. ;)

Trevlig Jul! :))