torsdag 22 november 2012

Och så var det julklapparna

I år har jag redan fixat alla julklappar, alla, förutom till en person. Till min make. Herregud. Alltid lika svårt, varje år. Eller ja, det är bara vår andra jul ihop, men ni förstår vad jag menar.

Jag och maken diskuterade det hela häromdagen, om vad vi önskar oss. Jag hade en lång lista på saker, (tips till familjen: en grillpanna, en pastamaskin, presentkort på Beauty House, inga inredningsprylar, för övrig info, kontakta maken), vad tror ni maken säger då? Nä, int' vet ja' va' ja' önsk mäj. Men tack för den hörru.

Eftersom min man är långdistanslöpare var min första tanke att köpa något relaterat till löpningen men sen- herregud nej, han vet vad han vill ha och köper det själv. Det blir bäst så. Det är likadant med filmer och serieboxar. Och det är för övrigt inte så kul att ge bort.

Jag har kommit på en grej, som han behöver, en parfym. Så det ska han få. Men, hur kul är det att enbart få en parfym? Dessutom vet jag inte om vi ska öppna alla klappar gemensamt eller spara till julafton och då kommer logistiken in. Maken ska flyga till Norrland så det måste vara något som han lätt kan få ner i väskan. Själv ska jag inte med, jag har bestämt mig för att fira varannan jul med min familj och varannan i Norrland. Mest för att det ska lösa sig med jobbet. Nog om det.

Nu är jag alltså nyfiken, vad ska ni ge era partners i julklapp? Eller har ni andra bra idéer? Jag är tacksam för alla förslag kan jag säga.

1 kommentar:

ullebengtsson sa...

Jag har aldrig givit Maken en julklapp. Eller fått någon.